Hiusten pidennykset

Teen hiusten pidennyksiä perinteisellä ompelutekniikalla ja suosittuja teippi pidennyksiä. Käytössä on Pastell. Premium Hair Collection -sarjan hiukset, jotka on valmistettu parasta mahdollista laatua olevasta virgin remy -luokan aitohiuksesta. Hius on sävytettävissä ja sitä voidaan hyvin hoidettuna huoltaa useita kertoja.

Jos mietit hiusten pidennystä, varaa aika ensin ilmaiseen konsultaatioon, jossa katsotaan väri, toivottu pituus, toteutustapa ja arvioidaan hiusten määrä. Näin saat samalla hinta-arvion pidennyksestäsi. Pidennyksistä veloitetaa aina tuntiveloitus, joka on 65 € / tunti. Lisäksi hintaan lisättään hiukset ja maholliset uudet teipit (nostoissa). 

Teippipidennykseen menee yleensä noin 1,5-2 tuntia, ompelupidennykseen 2-3 tuntia.

Teippihius

TAPE ON -teippihiusta on saatavana 30cm, 45cm sekä 60 cm pituisena. Pakkauksessa on 10 kpl  ( 5 paria)  pidennyksiä. Varaa kokopään pidennykseen 3-5 pakettia. Valittavana 14 perussävyä ja 2 balayage/colormelt -sävyä

Ommeltava hiusnauha

HAIR WEFT -konetyönauha on perinteinen hiusnauha, jota käytetään ns. lettitekniikassa ommeltaessa hiukset päähän. Nauhassa on 100g hiusta ja se riittää kokopään pidennykseen. Valittavana 14 perussävyä ja 2 balayage/colormelt -sävyä.