RAKKAUDESTA KAUNEUTEEN
Parasta sinulle Beauty Garagesta! 

Tarjoan pienessä kotikampaamossani perinteiseten hiuspalveluiden lisäksi meikkipalveluita. Myös miesten hius- ja partakäsittelyt löytyvät tarjonnastani. Olen syventynyt Vidal Sassoon leikkaustekniikoihin ja toteutankin hiustenleikkaukset teknisellä ammattitaidolla.
Meikeistä ja kampauksista minulla on vankka kohta 30 vuoden kokemus. Asiakkaitani on lehdet, yritykset ja yksityiset henkilöt.  Kouluttaudun säännöllisesti ja työni muodinmaailman eturintamassa antaa loistavat valmiudet tarjota juuri tämänhetkisiä tekniikoita ja ilmiöitä.  
Palvelen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Tervetuloa osaaviin käsiin!!

Eleven Australia nyt Beauty Garagesta!

Tuotteet kampaamooni on valikoitunut ympäristöä ja ihmistä vähemmän rasittavilla tuotteilla.  

Hiusväreissä käytän vegaaneja kotimaisia Four Reasons Optima, Four Reasons Optima Total värejä. Four Reasons on myös hajusteeton sarja, joten hajuherkät voivat hyvin käyttää tätä.  Myynnissä on myös saman sarjan huippulaadukkaat Four Reasons Professional  viimeistelytuotteet, joilla saa aikaan pieniä ihmeitä. Tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja ne valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. 

Pesu- ja hoitotuotteissa käytössäni  ja myynnissä on Eleven Australia.  Samasta sarjasta löytyy myös huippulaadukkaat viimeistelytuotteet. Sarja on lähes kokonaan vegaaninen, muutamaa tuotetta lukuunottamatta. Eleven Australian kaikkituotteet ovat suunniteltu värjätyille hiusille sopiviksi. Sarjasta löytyy kosteuttava, siloittava, volyymi ja vahvistava linja syväpuhdistusta ja palkittuja hiusnaamioita unohtamatta. Viimeistelytuotteista löytyy juuri tarvittavat tuotteet helppoon hiusten viimeistelyyn. 

Vaihtoehtoisesti löytyy Lakmé Teknia sarjan pesu ja hoitotuotteet. Vegaanisten hoitotuotteiden aineosat ovat 93-99% luonnollisia.  Sarjasta löytyy omat linjat niin värjätyille, vaalennetuille, ohuelle, kiharoille kuin jälleenrakennukseen.

Lisäksi minulta löytyy Four Reasons Scalp sarjan pesu-ja hoitotuotteet päänahan ongelmiin. 

Miehille on suunnattu oma IdHAIR BLACK Xcls for Men sarja, josta löytyy niin kaikki tuotteet hiusten ja parran hoitoon. 

VÄRJÄYKSET

Käytän värjäyksissä laadukkaita ja vegaaneja Four Reasons  ja Eleven Australia tuotteita. Suoravärisajana käytän Pulp Riotin huikeita värejä. Sarjoista löytyvät ratkaisut kaikkiin väritekniikoihin. Värjäysten yhteydessä aina Nioplex hoito suojaamassa hiusta.

LEIKKAUKSET

Hiusten leikkaukset ammattitaidolla. Liikkeessäni nautit ystävällisestä ja osaavasta ilmapiiristä ripauksella yksityisyydestä. Leikkauksen yhteyteen voit varata lisäpalveluina vaikka Merilevähoidon tai kulmien ja ripisen värjäämisen. 

VAALENNUKSET JA RAIDOITUKSET

Koko pään vaalennuksesta aina pienen pieniin Babylightseihin. Kaikki raidoitus ja vaalennustekniikat osaavissa käsissä. Vaalennusten yhteydessä aina Nioplex hoito suojaamaan hiusta. Lisäksi tarjolla on myös K18 tai Brazilian Bond Builder suoja. 

PERMANENTIT

Permanentteja tyvestä pituuksiin, kiharasta laineisiin.

Saatavana myös keratiinisuoristukset.

KAMPAUKSET

kauneimmat hääkampaukset ja juhlakampaukset yksilöllisesti, arkeen kuin juhlaan lähes 30 vuoden kokemuksella.

MEIKIT

Meikit yksilöllisesti, arkeen kuin juhlaan lähes 30 vuoden ammattitaidolla. Myös henkilökohtaisia meikkiopastuksia saatavana.

HIUSTENPIDENNYKSET

Hiustenpidennykset teippi tai ompelutekniikalla. Käytössä Pastell Premium Hair Collection -sarjan virgin remy -luokan aitohiuksesta.

PARTUROINTI JA PARRANAJOT

Käytössä miehille suunnattu oma ID hair Black Exclusive sarja, josta löytyy miesten oma shampoo ja loistavia muotoilutuotteita.

Parranajoissa käytän Beardclub-sarjan tuotteita. Sarjasta löytyy myös parranajoon ja ylläpitoon kotihoitotuotteet.


Yhden hengen kampaamona voin tarjota ylimääräisten kontaktien välttämistä ja voit huoletta käyttää kampaamopalveluita luonani.

Olen huomioinut Koronan kampaamossani ja olenkin tehostanut puhdistusta liikkeessäni. Kaikki besinfioidaan säännöllisesti asiakkaan jälkeen.
Myös kampaamojat ovat pidennetty kontaktien välttämiseksi asiakkaiden välillä. 

Sinun apu on kultaakin kalliimpi. Suosi pienyrittäjiä.
Varaa oma aikasi tai hanki lahjakortti. 

Lahjakortti on voimassa 9 kk ja sen voi käyttää palveluihin tai tuotteisiin. 

U U T I S I A