Eleven Australia Beauty Garagessa!!

Eleven Australia Beauty Garagessa!!

ELEVEN Australia sarja on tullut Beauty Garageen! 

ELEVEN Australian perustajia ja luovia johtajia ovat kolmeen kertaan Australian Hairdresser of the Year -palkittu Joey Scandizzo, sekä Australian Photographer of the Year -palkittu Andrew O ́Toole. Työskennellessään asiakkaidensa kanssa kuvauksissa ja muoti- näytöksissä, Joey kaipasi kipeästi toimivaa hiustuotesarjaa, joka kaikkien olisi helppo ymmärtää ja omaksua. Yhdistämällä korkealuokkaiset raaka-aineet ja helppokäyttöiset tuotteet syntyi ELEVEN Australia. 

ELEVEN Australia -tuotteet on valmistettu korkean suorituskyvyn raaka-aineista, kuten avokadoöljystä, macadamiapähkinä -öljystä, aloe verasta sekä limeuutteesta.

Pakkaukset ovat aina 100% kierrätettäviä. Tuotteet ovat PETAn hyväksymiä ja valmistettu ilman eläinkokeita. Sarjalla on myös laaja valikoima vegaanisia ja gluteenittomia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Kaikki tuotteet sopivat värjätyille hiuksille, eivätkä haalista väriä. Raikkaasta ELEVEN Australia -tuotesarjasta löytyy hiustenhoito- ja muotoilutuotteet jokaiselle hiustyypille!

1.4.2022 12.31